Summer Garden op Taste of Amsterdam

Er zijn inmiddels heel veel food festivals, maar er is slechts één restaurant festival: Taste of Amsterdam. Tijdens de 2018 editie hebben wij een speciale Summer Garden neergezet voor dit festival. Terugkijkende zijn we erg tevreden dat alle ruim 30.000 bezoekers het een zeer mooie (misschien wel de mooiste) plek vonden en het er naar hun zin hadden.

SUMMER GARDEN

Met de zomer voor de deur is de ‘Summer Garden’ de ideale plek om alvast in zomerse sferen te komen. Loop door de poort en ontdek deze unieke area met heerlijke chill out ruimtes, heerlijke snacks, zomerse drankjes en natuurlijk de lekker tunes van diverse dj’s uit Nederland en Ibiza.

Heb jij ook al zoveel zin in de zomer? Dan is deze area voor jou de ideale plek om te bezoeken. Een schitterende tuin met mooie pergola’s, grasveldjes, een prachtige vijver en nog veel meer om te ontdekken. Zodra je binnen bent, heb je het gevoel dat je even een andere wereld instapt. Een wereld die je kent van al je zomerse vakanties. Lekker eten en drinken, chillen en natuurlijk swingen op heerlijke soulful en deep house beats. Geef jezelf een boost en kom met je vrienden zeker even langs in deze verborgen parel van Taste of Amsterdam.

Kom langs en geniet van de zomer in de ‘Summer Garden’ en onthoud… What happens in the Summer Garden, stays in the Summer Garden!

IBIZA Xperience geeft ook uw evenement een zomerse boost. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Jouw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht