Ibiza fashion & lifestyle

Bezoek de grootste overdekte hippiemarkt van Europa!

Op onze fairs proef je de heerlijke, relaxte sfeer van Ibiza by night. Meer dan 100 stands met heel veel fashion, mode accessoires, lifestyle, beauty maar ook meubelen en home deco. Voor iedereen die gek is op shoppen is onze fair de hemel op aarde. Ruim 7.200m2 shopping plezier in Eindhoven. Loop op je gemak langs alle vriendelijke kraampjes en bekijk de mooie producten. Zoals je zult zien zijn er ook veel handgemaakte items te vinden, waarvan er maar één exemplaar is. Wat wil je nog meer? Niemand anders zal dat jurkje of dat jasje dragen.

Je waant je een dagje op de gezellige Ibiza night market, waarbij je shopt bij volle maan. Bij ons branden dus geen felle TL balken, maar is het lekker donker en uiterst sfeervol. De stands zullen allemaal hun eigen verlichting voeren, zodat je alle spullen goed kunt zien.

Neem een verdiende pauze tussen het shoppen door en geniet van de diverse food & drink stands. Verwen jezelf even lekker met een koffie, een sangria of misschien wel een cocktail. Geniet van het leven!