Pride Amsterdam

In 2016 hebben we een schitterende boot gecreëerd voor de Oekraïense zangeres Kamaliya Zahoor, beter bekend van de FOX TV serie ‘Meet the Russians’. Aangezien zij deelnam aan de EuroPride dat jaar, wilde ze ook graag haar eigen boot tijdens de bekende Canal Parade van Gay Pride Amsterdam. Ze wilde een statement maken en de wereld laten zien dat mensen uit haar land zich steeds meer inzetten voor de rechten van LGBTIQ’s.

We ontwierpen een exacte replica van de Amsterdamse ‘Magere Brug’ die symbool zou staan voor de connectie tussen oost en west Europa. The door ons ontworpen boot noemden we ‘Freedom Princess’, met Kamaliya die deze rol zou vertolken. In het midden van de brug bouwden we een podium waar zij live kon optreden tijdens de parade en volop kon zingen voor de ruim 750.000 bezoekers die uit alle werelddelen naar Amsterdam waren gekomen. Een unieke ervaring!

Samen met zo’twere90 gasten uit de Oekraïne, Rusland, Tsjechië, Bosnië, Turkije, België, Duitsland en zelfs Dubai (homo, lesbisch, transgender en heteroseksueel) hadden we het beste feest in jaren.

Wil jij iets organiseren of doe je mee aan Pride Amsterdam? Neem gerust contact met ons op. We helpen graag met organiseren.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Jouw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht