Hoe kom je er?

LOCATIE:
Beursgebouw Eindhoven
Lardinoisstraat 8
5611 ZZ Eindhoven
Tel: 040 246 3626

Ik kom met het OV

Beursgebouw Eindhoven is met zijn directe ligging aan het centraal station perfect bereikbaar via het openbaar vervoer. Op maar 2 minuten loopafstand bereikt u Beursgebouw Eindhoven. U neemt de trap vanaf het perron naar beneden en gaat dan rechtsaf (volg de borden “Beursgebouw”). Bij de uitgang slaat u linksaf. u ziet het Beursgebouw dan links liggen. U loopt rechts om het gebouw heen, door de fiets- en voetgangerstunnel, via de winkelpromenade, ziet u aan uw linkerkant de hoofdingang van het Beursgebouw.

Ik kom met de auto

Uw auto kunt u het beste (betaald) parkeren in Q-Park garage Bijenkorf. Wanneer deze garage vol is kunt u eventueel ook parkeren in P1 Parking Kennedyplein of P1 Parking Mathildelaan. Nog iets verder gelegen zijn P1 Parking de Witte Dame en Q-Park Centrum de Admirant. Kijk voor alle parkeermogelijkheden op https://www.centrumparkeren.nl/eindhoven/parkeergarages

Parkeren om en op het (parkeer)terrein van het Beursgebouw is niet toegestaan voor bezoekers. Er is een wegsleepregeling van kracht voor voertuigen zonder ontheffing.