Hoe kom je er?

LOCATIE:
Brabanthallen | Hal 3
Diezekade 2
5222 AK Den Bosch
Telefoon: 073 629 39 11

Per openbaar vervoer

De Brabanthallen bevinden zich op ongeveer 10 minuten loopafstand van Centraal Station s-Hertogenbosch. U dient daarbij de stationsuitgang West te nemen en het bord Brabanthallen te volgen. De weg naar de Brabanthallen kunt u gemakkelijk vinden door het spoor aan uw rechterhand te houden. Na ongeveer 9 minuten komt u aan op een kruispunt en ziet u de Brabanthallen.

Per auto

De Brabanthallen zijn per auto eenvoudig te bereiken en ligt op ongeveer 1 uur rijden van Apeldoorn, Amsterdam, Den Haag, Bergen op Zoom, Venlo, Roermond, Rotterdam en Antwerpen.

A2 vanuit Utrecht

Volg de instructie richting s-Hertogenbosch. Houd bij Knooppunt Empel de A59 richting Waalwijk-s-Hertogenobosch-Noord Centrum aan en volg de verwijzing Brabanthallen. Neem hier afslag s-Hertogenbosch Centrum-Maaspoort-Brabanthallen en ga hier links naar de Maaspoortweg. Volg deze weg tot de Zandzuigerstraat, op de Zandzuigerstraat links afslaan naar de Diezekade.

A2 vanuit Eindhoven

Volg de instructie richting s-Hertogenbosch. Houd bij afslag s-Hertogenbosch Centrum rechts aan richting Tilburg Centrum-ring s-Hertogenbosch-West. Bij het begin van de bebouwde kom van s-Hertogenbosch rechtdoor rijden op de Randweg. Sla vervolgens rechtsaf richting Magistratenlaan. Ga rechtdoor op de Magistratenlaan. Weg vervolgen naar de Diezekade.

A2 vanuit Nijmegen

Volg de instructie richting s-Hertogenbosch-Heesch-Oss op de A-59. Volg hier de afslag Rosmalen-Berlicum-s-Hertogenbosch Centrum en P+R Transferium. Voeg in op Graafsebaan (borden naar s-Hertogenbosch-Centrum). Weg vervolgen naar De Grote Elst. Weg vervolgen naar Stadionlaan.Ga rechtdoor over een rotonde. Weg vervolgen naar Aartshertogenlaan. Flauwe bocht naar rechts om op de Aartshertogenlaan te blijven. Sla linksaf bij Orthenseweg. Weg vervolgen naar Diezebrug. Sla rechtsaf bij Boschdijkstraat. Boschdijkstraat draait iets naar rechts en wordt Veemarktweg. Weg vervolgen naar de Diezekade.

Parkeertarief

Parkeren op het terrein van de Brabanthallen kost €10 per dag.