Fair

IBIZA Xperience Fair 2020
Zaterdag 21 & zondag 22 maart 2020
Brabanthallen Den Bosch

Beleef een beetje Ibiza in Nederland. Laten we de zomer alvast vieren voordat die begonnen is! Bezoek de IBIZA Xperience Fair en ervaar het echte ‘happy hippy’ gevoel. Ontdek de laatste fashion trends en beleef wat je nog allemaal kunt doen in en om je huis. Tussen al het shoppen door kun je heerlijk genieten van Ibiza stijl eten, drinken, massages terwijl de dj heerlijke Ibiza tunes zal laten horen.

Je waant je een dagje op de gezellige Ibiza night market, waarbij je shopt bij volle maan. Bij ons branden dus geen felle TL balken, maar is het lekker donker en uiterst sfeervol. De stands zullen allemaal hun eigen verlichting voeren, zodat je alle spullen goed kunt zien.

Er zijn circa 150 stands! Je vind er grote, professionele stands en kleinere, vriendelijke stalletjes met de mooiste Ibiza items. Er zijn zelfs een aantal bedrijven en merken uit Ibiza, speciaal voor jou! Er is dan ook voor ieder wat wils op onze fair. Breng een brede glimlach mee en kom lekker in zomerse sferen terwijl je geniet van onze romantische en sfeervolle Ibiza by night opstelling.

De fair is open op zaterdag 21 maart van 12:00 tot 20:00 uur en zondag 22 maart van 11:00 tot 18:00 uur. Bestel je tickets via de knop bovenaan deze pagina en maak automatisch kans op schitterende prijzen met je ticket!

STOPPEN MET ROKEN IN 2020?

SNUSSIE.COM heeft een gloednieuwe website en staat ook op de IBIZA Xperience Fair 2020. Ga dus snel naar snussie.com en stop binnen no time met roken. Dat is toch de beste start voor een rookvrije Ibiza vakantie in 2020?

Bekijk de impressies van de IBIZA Xperience Fair 2017 en 2019, gemaakt door Omroep Brabant:

Bekijk hier de sfeerimpressie van de IBIZA Xperience Fair:

Meer IBIZA Xperience Fair in de media: