Evenementen

Wij verzorgen jouw evenement, productie of incentive van A tot Z. Op Ibiza, in Nederland of ergens anders in de wereld. Laat ons maar weten waar je heen wilt gaan. Wij hebben evenementen georganiseerd in diverse landen, van België tot en met Dubai.

IBIZA Xperience heeft al ruim 25 jaar ervaring in het organiseren van evenementen voor bedrijven en particulieren. Van bedrijfsfeest tot een verjaardag. Alles is mogelijk. En als de zon schijnt, voelen mensen zich vaak nog beter. Dus waarom combineer je niet het beste van deze twee werelden en laat je ons ervaren team jouw feest organiseren op Ibiza! Wij zorgen dat jij en je gasten niets te kort komen en maken het verschil in de kleinste details.

Ons netwerk van partners groeit dagelijks. We werken dan ook met de beste locaties en leveranciers, waarvan wij inmiddels weten dat zij, net als wij, kiezen voor kwaliteit. Of je nu een luxe event wenst of meer op zoek bent naar het ultieme hippie gevoel: alles is mogelijk. Wij verzorgen jouw event van A tot Z. Het enige dat jij hoeft te doen is ons benaderen.

Enkele grote evenementen waar we bij betrokken waren:

Hieronder een leuke after movie van een luxe personeelsfeest voor medewerkers van de luchthaven Schiphol. Op het evenement traden diverse bekende dj’tain’top, waaronder DJ Jurgen en Frederik Abas.

Maar ook publieksevenementen verzorgen we graag voor je, zoals een complete Banenbeurs, waar Monsterboard Nederland partner was. Hieronder de after movie van de 2014 editie in de Heineken Music Hall (nu AFAS Live genaamd).

MEER DAN EVENEMENTEN

Naast evenementen kun je onze ervaring ook inzetten voor foto- en videoshoots. Hieronder een voorbeeld van een videoclip waarvoor wij alles verzorgd hebben voor onze klant, Kamaliya Zahoor. Opnames, crew, catering, verblijf, vervoer. Alles.

Neem gerust contact met ons op voor meer info. We kijken er naar uit om je meer te vertellen.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Jouw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht