IBIZA Xperience Fair

Exhibitors WantedZaterdag 11 & zondag 12 maart 2017 12:00 – 20:00

Beleef een beetje Ibiza in Nederland. Laten we de zomer alvast vieren voordat die begonnen is! Bezoek de IBIZA Xperience Fair in Beursgebouw Eindhoven en ervaar het echte ‘happy hippy’ gevoel. Ontdek de laatste fashion trends en beleef wat je nog allemaal kunt doen in en om je huis. Tussen al het shoppen door kun je heerlijk genieten van Ibiza stijl eten, drinken, massages terwijl de dj heerlijke Ibiza tunes zal laten horen.

Er zijn meer dan 100 stands! Je vind er grote, professionele stands en kleinere, vriendelijke stalletjes met de mooiste Ibiza items. Er zijn zelfs een aantal bedrijven en merken uit Ibiza, speciaal voor jou! Er is dan ook voor ieder wat wils op onze fair. Breng een brede glimlach mee en kom lekker in zomerse sferen terwijl je geniet van onze Ibiza by night opstelling. We hebben het naar ons zin en jij bent uitgenodigd!

Bestel uw tickets in de voorverkoop en maak kans op één van de vele schitterende prijzen. Klik hier voor info.

MAAR OOK MENSEN DIE AAN DE DEUR KOPEN KRIJGEN WAT LEUKS!
De eerste 50 bezoekers met een kassaticket (dus GEEN voorverkoop ticket) om 12:00 uur en om 17:00 uur (avondticket) krijgen op beide dagen een IBIZA t-shirt cadeau!

De fair is open op zaterdag en zondag van 12:00 tot 20:00 uur.

BUY TICKETS

IBIZA Xperience Fair 2017